NEXT på Bygg Reis Deg 2023

Bygg Reis Deg-messen har lenge vært en av landets ledende plattformer for å fremme ny teknologi og innovative løsninger innen byggebransjen. Annen hvert år samles bransjefolk, entreprenører og teknologientusiaster for å utforske det nyeste innen byggsektoren, og i år som for to år siden er vi i Next One Technology én av de mange utstillerne. 

— Vi er glade for å kunngjøre at Next One Technology vil delta på Bygg Reis Deg, en av Norges mest fremtredende byggmesser. Hvorfor er vi der? Fordi vi er dypt engasjert i å transformere byggebransjen gjennom digital innovasjon. Vår visjon er klar – vi streber etter å tilby et komplett verktøy og å skape fremtidens ledende løsninger innen skybasert prosjektstyring for å hjelpe deg med å bygge mer effektivt og smartere, sier Patrik Björk, Senior Marketing og Communication Manager i Next.

Book en demo av våre løsninger: Next Field, Next Project og Next Planning nå, så viser vi deg live på messen!

Under messen vil du få en unik mulighet til å se våre løsninger i aksjon, og oppdage hvordan våre verktøy kan forenkle arbeidsdagen din, øke produktiviteten og forbedre prosjektresultatene dine. Men det stopper ikke der! Med våre verktøy kan du være fremtidsrettet og øke konkurransefordelen din.

Ny æra av digitale løsninger

— Når du trer inn i Next One Technology’s stand på Bygg Reis Deg, trer du inn i en ny æra av digitale løsninger for byggebransjen. Våre avanserte skybaserte prosjektstyringsverktøy er kjernen i en effektiv og innovativ fremtid for byggebransjen. Sammen kan vi utforske hvordan disse digitale løsningene kan omdefinere måten prosjekter planlegges, gjennomføres og overvåkes på. Våre løsninger øker ikke bare effektiviteten, men forbedrer også resultatene av dine byggeprosjekter, sier Björk.

Under årets Bygg Reis Deg-messe skal Next i tillegg til å vise frem våre innovative løsninger også stå på scenen som speakere. Fredag den 20.oktober klokken 13.00 vil CEO Johan Jarskog og gründer Tom-Erik von Krogh-Martinsen utforske resultatene fra vår ferske bransjerapport, og dele hvordan bedrifter kan forme en mer effektiv fremtid.

— Vi er glade for å kunne dele våre siste resultater og innsikter med dere på scenen på Bygg Reis Deg. Vår presentasjon vil dreie seg om rapporten vi nylig utga som belyser bruken av digitale verktøy i byggebransjen. Vi vil presentere de mest fremtredende resultatene fra vår undersøkelse om hvordan mindre og mellomstore byggefirmaer bruker digitale hjelpemidler for å øke effektiviteten og produktiviteten. Ved å dele ekte case-studier og praktiske eksempler, vil vi vise hvordan disse digitale verktøyene påvirker selskapenes daglige arbeid, sier Björk.

Fersk bransjerapport

— I tillegg vil vi utforske forskjellene mellom den svenske og norske byggebransjen basert på våre forskningsresultater. Vi vil belyse felles utfordringer og muligheter som byggebransjen står overfor, og hvordan digitalisering kan være nøkkelen til suksess. Vår presentasjon har som mål å gi deg dypere innsikt i vår rapport og hvordan den kan anvendes i din virksomhet. Du vil forlate presentasjonen vår med konkrete ideer om hvordan du kan bruke digitale verktøy for å forbedre byggevirksomheten din, legger han til.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Next One Technology’s stand (D03-18) på Bygg Reis Deg. Sammen skal vi utforske fremtidens digitale løsninger for byggebransjen og forme en mer effektiv og innovativ fremtid.

Tailored for the construction industry

Powerful impact on construction, contracting, and service industries. Explore real-world examples and unlock your organisation’s potential.

How FK Group saves time and still gets the best QA documentation

How Next Field made facade inspections a breeze for Sweco

How Bezt Consulting Saves Time Conducting NEC Inspections with Next Field

How DBC Records & Tracks Fire Door Installation with Ease

Our team is here to assist you

Book an unconditional demo and discussion about our offer.