Next Insights

Gör analys av din ekonomi i realtid

Analysera ekonomisk data i realtid från dina byggprojekt med Next Insights. Få djupare insikter och fatta bättre beslut med din data.

Förenklad datavisualisering och projektadministration

Next Insights ger dig en visuell bild av ekonomiska nyckeltal (KPI:er) för alla dina projekt i realtid. Genom att förenkla processen med att samla in data från flera projekt sparar du tid. Samtidigt får du en övergripande och översiktlig vy över din verksamhet. Utforska projektinformation, utvärdera kvalitén i projekten och identifiera förbättringsområden.

White blank square

Allt i ett och samma system

White blank square

Mobil och fältanpassad kapacitet

White blank square

Avancerad analys och rapportering

White blank placeholder

Sömlös integration och kompatibilitet

White blank space

Anpassning och skalbarhet

Funktioner i Next Insights

Visualiseringar i realtid

Få enkel överblick över dina projekt genom att se dina finansiella KPI:er direkt genom visuella dashboards. Det ger dig löpande information om hur alla projekt går så att du kan fatta smartare beslut. Att ha din ekonomiska status direkt framför dig gör det möjligt att göra snabba analyser och fatta strategiska beslut.

AI-driven analys

Dra nytta av AI:s banbrytande förmåga för att gräva djupare in i din ekonomi. Den robusta AI från Next Insights fungerar i harmoni med det befintliga systemet och tillhandahåller ett lager av smart analys som kan tolka komplexa datauppsättningar, förutsäga trender och föreslå handlingsbara resultat.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en villkorslös demo för att ta reda på mer om vårt erbjudande.

Få tillgång till aktuell data direkt för att göra analyser i realtid

Next Insights förenklar för dig genom att ta bort krånglet med administration och månatlig rapportering. Du får direkt tillgång till uppdaterade siffror vilket gör att du sparar den tid du annars behöver lägga på att ta fram siffrorna manuellt. Det ger dig en konkurrensfördel eftersom du kan fatta snabbare och mer exakta beslut.

Intuitiva dashboards med kraftfulla KPI:er

Att bygga egna dashboards kan vara tidskrävande och dyrt. Med Next Insights är du i gång direkt. Vår plattform ger dig färdiga dashboards som du kan anpassa efter dina specifika behov. Med våra användarvänliga dashboards navigerar du smidigt genom det som kan vara ekonomiskt komplext. Vi har tagit fram Next Insights utifrån den branschkunskap vi har. Det gör att du får de KPI:er som vi vet ger dig den bild du behöver över dina projekt.

25 års branscherfarenhet & över 3 000 kunder

Allt i ett och samma system

Upptäck hur Next kan hjälpa ditt företag att lyckas genom att läsa våra referenser. Se de verkliga fördelarna och de framsteg du kan göra med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Håll dig uppdaterad om branschen

Håll dig informerad och inspirerad med Nexts insikter – utforska vår blogg och nyheter för att ligga steget före branschtrender och innovationer. Med vår branschexpertis visar vi dig hur Next formar framtiden för byggbranschen.

Värdet av Next: Så mycket kan du spara och växa med vårt projektverktyg

Artiklar juli 2, 2024

Thage i Skåne – System som hanterar hela produktionsprocessen

Kundcase juni 25, 2024

Admin killer: Ta död på den tråkiga administrationen med Next

Artiklar juni 20, 2024

On demand webinar – Next DOX

Event & Webinar maj 22, 2024

Letar du alltid efter rätt dokument? Bli mer effektiv med smart versionshantering

Artiklar maj 21, 2024

On demand webinar – Next på 30 minuter

Event & Webinar maj 15, 2024

Nordbygg 2024 — kravet på hållbarhet driver fram nya innovationer och förändringar i affärsmodeller

Artiklar maj 7, 2024

Circura växer – rullar ut projektverktyget och affärssystemet Next i hela koncernen

Kundcase maj 2, 2024

HIC Construction gör pricksäkra prognoser — med ny aktivitetsbaserad kostnadsuppföljning

Kundcase mars 20, 2024

Trafikverkets krav på digital CO2-rapportering är här – framtidssäkra dina jobb!

Artiklar mars 15, 2024

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Docs kan hjälpa ditt företag.