Integrationer & partners

Med våra partners och genom olika integrationer erbjuder vi en heltäckande affärslösning skräddarsydd för byggbranschen. Vår plattform kan anslutas sömlöst till en mängd olika system, vilket säkerställer en effektiv och smidig upplevelse där ni kan använda de system ni föredrar.

Utforska alla partners och integrationer som finns tillgängliga, allt från bokförings- och lönesystem till faktureringssystem och BI & rapportering.

Kalkylhjälp erbjuder olika tjänster, utbildningar och programvaror för att hjälpa företag inom bygg-, VVS- och elbranschen genomföra smartare kalkylering för bättre arbetsflöden.
BIFA är Sveriges enda rikstäckande samarbetsorganisation för byggnadsentreprenörer. Genom gemensamma inköpsavtal och kunskapsutbyte skapar de värde för både medlemmar och leverantörer.
Exitec erbjuder digitala lösningar och tjänster för verksamheter, från projektledning till integration och förvaltning, och säkerställer att din digitala infrastruktur möter nuvarande och framtida behov.
Traventus erbjuder helhetslösningar för systemstöd, digitalisering och integration med fokus på användarvänlighet, affärsutveckling och skräddarsydda lösningar baserade på över 20 års erfarenhet.
Wikells kalkylprogram tillåter dig att nå högre lönsamhet och nöjdare kunder med smart kalkylering. Programmet möjliggör effektiv prisjämförelse och exakt lönsamhetsberäkning för att optimera kalkyl och anbud.
Symbrio förenklar fakturahantering för bygg- och installationsbranschen med möjlighet för flera att hantera fakturor samtidigt, anpassade konteringsmallar och tydlig översikt över attestering.
Rillion One erbjuder automatiserad hantering av leverantörsfakturor. Dra nytta av fördelarna med AI-baserad bokföring, ett digitalt fakturaarkiv och mobil access.
MediusGo är en komplett molnlösning för faktura- och kvittohantering som ökar produktivitet, underlättar beslut och minskar bedrägeririsken för små/medelstora företag.
Visma Lön 600 effektiviserar lönehantering med automatiska processer och direktintegration med Skatteverket för arbetsgivardeklarationer, samt smart semester- och arbetsgivarintygshantering.
Kontek Lön erbjuder ett molnbaserat lönesystem som förenklar lönehantering för företag, designat för framtidens krav med fokus på enkelhet, funktionalitet och användarvänlighet.
HogiaLön Plus är ett omfattande lönesystem utformat för mer komplexa organisationer eller koncerner, med avancerade funktioner och många tilläggsmoduler för att hantera ett brett spektrum av lönebehov.
Flex lönesystem har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Inkluderar digital frånvarohantering och integrerade HR-funktioner för effektiv och flexibel personalhantering.
Crona Lön erbjuder komplett semesterhantering, flexibla lönearter, och digitala lönebesked via Kivra, stödjer ett obegränsat antal avtal, och är helt webbaserat för att kunna arbeta var som helst.
Agda PS förenklar lönehantering: betala per använd kapacitet, jobba flexibelt med molntjänster och mobilt BankID för säker inloggning. Stöder 450 kollektivavtal, används av var fjärde privatanställd.
Visma eEkonomi förenklar bokföring och fakturering med automatik. Blippa, fota, klart - håll koll på ekonomin enkelt. Mixa tjänster för budget, analys eller klimatavtryck.
Visma Business optimerar affärsflöden med skräddarsydda lager- och logistiklösningar, automatisering och molntillgänglighet för flexibel arbetsmiljö. Väx med skalbar teknik och integrerade funktioner.
Visma Administration effektiviserar hantering av stora datamängder och fakturavolymer, skräddarsyr rutiner för optimal effektivitet, och säkrar kontroll över bokföringen för företagsdrift.
Dynamics 365 Business Central integrerar ekonomi, försäljning, service och verksamhet. Optimera ditt arbete, anpassa dig snabbt och förbättra prestanda med #1 ERP-systemet för 2023 utsedd av Forbes.
Hogia erbjuder avancerade funktioner som förenklar hanteringen av din ekonomi: digital attestering, automatisk momsberäkning och detaljerade rapporter.
Briljant är utvecklat av svenska ekonomer och erbjuder en hög driftsäkerhet för alla företag. Dess logiska design och totalintegration gör det enkelt att använda, med enkel dokumenthantering.
Visma.net är ett modernt affärssystem som automatiserar rutiner i molnet för effektivitet och innovation, perfekt för stora företag som vill digitalisera och optimera ekonomiska/administrativa processer.
Excel, Microsofts kalkylprogram, kan användas som ett viktigt verktyg för att skapa detaljerade uppskattningar och hantera anbudsdokument.
Bidcon förbättrar projektets effektivitet genom att leverera exakta kostnadsprognoser för anbud, öka produktiviteten och minimerar risker under projektets gång.
Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt.
ME representerar maskinentreprenörer, stödjer medlemmar och främjar branschens utveckling, fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi.

Gå med i vårt partnernätverk

Gå med i vårt partnernätverk och ligg i framkant inom ConTech. Samarbeta med oss för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samt erbjuda omfattande lösningar till dina kunder.

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.