KMA (Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö)

Digitalisera och effektivisera din hantering av KMA inom bygg med Next. Hantera skyddsronder, checklistor eller avvikelser direkt i mobilen. Ärenden som dyker upp dokumenteras i text, med foto och gärna med en tagg på den digitala ritningen. Delegera till rätt personal direkt på plats.

Få full överblick över inspektioner i alla projekt

Lyft din KMA-hantering med Next. Vi har revolutionerat rapporterings- och inspektionsprocesser genom standardiserade digitala checklistor. Det säkerställer säkerhet och efterlevnad i alla dina projekt. Från strömlinjeformad projektledning och effektiv datainsamling erbjuder vårt system en fullständig översikt över inspektioner. Dessutom möjliggör det effektiv uppgiftsdelegering och rigorös kvalitetssäkring.

Checklistor

Förenkla projektledningen med automatiserade checklistor. Skapa eller välj mallar och lägg till anteckningar och foton direkt i listan. Varje post är kopplad till byggarbetsplatsen för enkel referens.

Delegering av uppgifter

Delegera uppgifter enkelt med foton, dokumentation och anteckningar för tydlig vägledning. Spåra framsteg för varje uppgift och få tillgång till omfattande rapporter efter inspektion, tillgängliga via länk eller PDF, för att säkerställa effektiv hantering och uppföljning av uppgifter.

KMA

Idealisk för KMA-inspektioner, vår programvara säkerställer överensstämmelse med byggregler och förbättrar säkerhetsstandarder på plats. Den förser inspektörer med verktyg för att identifiera och dokumentera säkerhetsproblem. Det säkerställer att alla säkerhetsprotokoll följs för en säkrare, kompatibel arbetsmiljö.

Samla in viktig data

Samla och organisera väsentliga projektdata effektivt med Next. Samla detaljerade anteckningar, ladda upp foton och dokumentera ändringar och uppgifter. Systemet spårar platser och ansvariga parter för varje punkt, vilket förbättrar din projekledning och kommunikation.

Kvalitetssäkring-

Förbättra kvalitetssäkringen i dina projekt. Vår plattform hjälper till att identifiera potentiella problem tidigt, vilket sparar kostnader och tid. Använd din smartphone eller surfplatta för att samla in data, delegera uppgifter på plats och få tillgång till detaljerade inspektionsrapporter. Det garanterar noggrann uppföljning av varje inspektionspunkt och bibehåller projektets kvalitet och konsekvens.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.