Checklistor

Genom att använda Next Fields modul för ”digitala formulär” underlättas mobilt användande av checklistor enormt. Du kan använda befintliga standardmallar, du kan göra egna checklistor, eller så kan vi hjälpa till att konvertera dina befintliga checklistor direkt till ett mobilt Next Field-format.

Öka kvaliteten i dina byggprojekt med våra checklistor

Next Project är ett molnbaserat affärssystem som har en en stor modul för projektplanering. Det gäller både resursplaneringen och projektplaneringen som ersätter både whiteboarden och excelarket som ofta används idag. Använd Next för att effektivisera tidsregistreringen och få värdefulla analyser för att optimera projektets tidshantering.

Fördelar med våra checklistor

Nexts digitala formulär gör det enkelt att använda checklistor även när du är på språng. Du kan välja mellan standardmallar, skapa egna checklistor eller konvertera dina befintliga direkt till mobilformat.

Skräddarsydda checklistor

Next erbjuder fem standardchecklistor, men du kan också skapa eller importera skräddarsydda checklistor som passar dina unika behov. Det gäller oavsett om det handlar om byggnadsbesiktning, kvalitetssäkring eller andra rutiner.

Håll dig uppdaterad automatiskt

Med Nexts digitala checklistor hålls alla automatiskt uppdaterade med de senaste versionerna, vilket säkerställer att kvalitetskontroller utförs enhetligt och noggrant över hela projektet.

Realtidsuppdateringar och lagring

Våra digitala checklistor uppdateras i realtid, vilket ger dig alltid den senaste informationen direkt till hands. Du kan också spara dem direkt i ditt pågående projekt, vilket tar bort behovet av göra checklistor på papper.

Digital signering för olika typer av checklistor

Signera dina checklistor digitalt och lagra dem direkt i projektet. Next stöder olika typer av checklistor för byggnadsinspektion, kvalitetssäkring, platssäkerhet och underhåll, vilket möter behoven för olika byggprojekt.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.