Jag vill att mina kunder ska förstå att NEXT inte är en kostnad utan en tillgång

Sandra Karlsson driver sedan 3 år tillbaka företaget Lindekrantz Solutions AB där hon fokuserar på att hjälpa sina kunder genom att effektivisera deras företag och då med inriktning mot bygg och entreprenad. Sandra har en bakgrund som affärsinriktad redovisningsekonom och har arbetat som redovisningskonsult sedan hösten 2012. De första kunderna som hon fick var inom byggbranschen och där växte ett intresse fram. ”Det var i den branschen jag såg att jag kunde göra mest nytta” – säger Sandra.

”Jag har testat flera olika system ihop med mina kunder men upplever att NEXT är de programmet som hjälper mina kunder på bästa sätt – så bra att de tillslut inte behöver lika mycket av min hjälp”.

Sandra berättar även att hon aldrig hade klarat av att vara föräldraledig och samtidigt ha sina kundrelationer igång om inte NEXT hade funnits där. Hon, liksom många kunder, vill helst inte hålla på med att bokföra leverantörsfakturor och kopiera dessa för att få underlag till kundfakturor och annat vanligt dubbelarbete, och det är en av anledningarna till att vi har NEXT som stöd.

När Sandra får frågan om vad hon gillar extra mycket med NEXT svarar hon att hela systemet är en enorm tillgång men att e-invoice är ett måste för hennes kunder. ”Jag vill att mina kunder ska förstå att NEXT inte är en kostnad utan en tillgång”

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag