Arbetsorder

Håll koll på alla dina projekt med Nexts arbetsordermodul. Med modulen slipper du krångligt pappersarbete, och det blir väldigt enkelt att rapportera tid och material.

Använd mobilen för effektiv arbetsledning

Upptäck fördelarna med att använda mobila appar med Nexts arbetsordermodul, tillgänglig för både iOS och Android. Du sparar massor av administrativ tid, får uppdateringar om jobbstatus direkt och kan enkelt hämta och lämna in arbetsordrar.

Registrera, planera och skicka arbetsordrar

Next hjälper dig att registrera, planera och skicka varje arbetsorder. Du kan välja att skicka dem till hela arbetslaget eller till enskilda tekniker.

Ge kunder tillgång till sina beställningar

Kommunikation med kunder kan vara utmanande. Med Nexts arbetsordermodul sparar du tid på många av de vanligaste formerna av kundkontakt.

Förbered fakturaspecifikationer på plats

Nexts arbetsordermodul minskar den administrativa bördan. Systemet förbereder fakturaspecifikationen automatiskt.

Mobil arbetsorderlista

Nexts arbetsordermodul är mobil. Kontorspersonal kan följa orderstatus i realtid medan fältpersonalen bockar av punkter på sin lista.

Komplett dokumentation med checklistor, dokument och foton

Nexts arbetsordermodul låter dig ta med all dokumentation till fältet. Med digitala checklistor undviker du papperskaos.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.