Arbetsorder inom bygg

Håll koll på alla dina projekt med Nexts modul för arbetsorder inom bygg. Med vårt mobila arbetsordersystem slipper du krångligt pappersarbete och gör det enkelt att rapportera tid och material.

Använd mobilen för effektiv arbetsledning

Upptäck fördelarna med att använda vår arbetsorderapp tillgänglig för både iOS och Android. Du sparar massor av administrativ tid, får uppdateringar om jobbstatus direkt och kan enkelt hämta och lämna in arbetsordrar för varje byggprojekt.

Registrera, planera och skicka arbetsordrar

Med Next kan du enkelt registrera, planera och skicka arbetsordrar för varje byggprojekt. Du kan specificera arbetsuppgifter och resurser och skicka arbetsordrar till hela arbetslaget eller enskilda tekniker beroende på projektets krav.

Ge kunder tillgång till sina beställningar

Next förenklar kundkommunikationen genom att ge kunder direkt tillgång till sina beställningar. Kunder kan själva följa status på sina projekt och få uppdateringar i realtid, vilket minskar behovet av manuella uppdateringar.

Förbered fakturaspecifikationer på plats

Systemet förbereder automatiskt fakturaspecifikationer på plats. När en arbetsorder är avslutad genereras en detaljerad fakturaspecifikation baserad på utfört arbete och använda resurser. Detta underlättar faktureringsprocessen och säkerställer att all information är korrekt.

Komplett dokumentation med checklistor, dokument och foton

Våra mobila arbetsordersystem inkluderar funktioner för att hantera digitala checklistor, dokument och foton. Du kan enkelt skapa och fylla i checklistor, ladda upp nödvändiga dokument och bifoga foton direkt i arbetsordern för ditt byggprojekt. Detta håller all dokumentation organiserad och lättillgänglig för alla inblandade.

Mobil arbetsorderlista

Nexts arbetsordermodul är mobil. Kontorspersonal kan följa orderstatus i realtid medan fältpersonalen bockar av punkter på sin lista.

Komplett dokumentation med checklistor, dokument och foton

Nexts arbetsordermodul låter dig ta med all dokumentation till fältet. Med digitala checklistor undviker du papperskaos.

Mobil arbetsorderlista

Next arbetsorderlista är mobil, tillgänglig för både kontors- och fältpersonal. Kontorspersonal kan följa orderstatus i realtid och fältpersonal kan enkelt bocka av slutförda uppgifter och uppdatera status direkt från sin mobil.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next kan hjälpa ditt företag.