Next One Technology växer hos de större bolagen

vinterlandskap

Det Mora-baserade bolaget Scanmast är ett av Nordens ledande företag när det gäller konstruktion och uppförande av olika typer av mast- och tornkonstruktioner och tar helhetsansvar för hela processen från design och projektering till byggnation, installation och underhåll. Under senare år har man kompletterat erbjudandet med fiberdragning och jobbar därmed även under mark. Scanmast växer snabbt och omsätter ca 360 Mkr i Sverige och Norge, har ca 100 anställda, och sysselsätter ytterligare 100 personer genom underentreprenörer. Ambitionen är att fortsätta växa, och att inom 3 år omsätta 500 Mkr.

Avtalet innebär leverans av det branschspecifika mobila affärsverktyget NEXT, inkluderande integration med affärssystemet Visma Business som implementeras av konsultföretaget Exsitec.

– Vi är inne i en stark expansionsfas och har ett behov av att modernisera och uppgradera hela vår systemflora när det gäller administrativa stödsystem. Med NEXT som operativt affärsverktyg får vi ett modernt och mobilt verktyg som kommer att hjälpa oss i den processen, säger Niklas Karlsson, ekonomi- och personalchef på Scanmast, och fortsätter:
– Hela bygg- och anläggningsbranschen står inför en mindre revolution när det gäller att ersätta papper och penna med mobila hjälpmedel i form av smarta telefoner och surfplattor, och här gäller det att hänga med om man inte vill hamna på efterkälken.

– Via ett rikstäckande avtal med Maskinentreprenörerna (ME) är vi redan den ledande aktören när det gäller de mindre och medelstora bolagen inom mark- och anläggningssektorn. Avtalet med Scanmast bekräftar att vi är ett alternativ att räkna med även när det gäller de större bolagen, detta är det andra större kontraktet vi tecknar på kort tid. Att hjälpa en professionell spelare som Scanmast i den vidare expansionen i Norden är en mycket stimulerande utmaning, som vi verkligen ser fram emot, säger Anders Jacobson, grundare och huvudägare till Next One Technology.

För ytterligare information kontakta;
Anders Jacobson, huvudägare, 0708-21 31 91
Lotten Tholander, vd, 0706-57 57 20

Next One Technology med säte i Linköping utvecklar och säljer NEXT, ett branschanpassat projekt- och affärsverktyg med stort fokus på mobilitet. Målsättningen är att hantera hela det operativa arbetet papperslöst, och därmed höja kvaliteten på data samtidigt som kostnaderna för projektadministrationen sänks dramatiskt.

För mer information om bolaget, se webbsidan; www.next-tech.com

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag