Analysera dina projekt i realtid – med vårt skräddarsydda BI-verktyg för byggbranschen

Nu lanserar vi vårt nya BI-verktyg, skräddarsytt för byggbranschen – Next Insights. Ett verktyg som automatiskt samlar in data från alla dina projekt i realtid. Vi har skapat färdiga dashboards som visar exakt de KPI:er som behövs för att du ska kunna få ekonomisk kontroll över dina projekt. Dessutom presenterar Next Insights datan på ett visuellt tilltalande sätt och ger dig en sammanhängande bild över din projektekonomi.

Genom att använda olika vyer kan du analysera enskilda projekt i djupare detalj. Men du kan också få en översikt över hela projektportföljer. Det hjälper dig att fatta klokare ekonomiska beslut, vidta nödvändiga åtgärder och upptäcka förbättringspotential. Förbättringar som annars brukar vara svåra att upptäcka. Hoppa på tåget och förbättra din leveranskapacitet och lönsamhet!

Tidsuppföljningen i Next Insights. T.ex. fördelning av frånvarotimmar över tid.

Funktionerna och fördelarna är många

Hitta avvikelser med unik filter (drill-down)-funktionalitet

Du kan använda vår unika filterfunktionalitet för att snabbt och effektivt upptäcka avvikelser och fokusera på det som är mest relevant för dig. Detta hjälper dig att göra nödvändiga justeringar.

Förstå orsakerna bakom varför det går bra eller dåligt

Att analysera och förstå orsakerna bakom varför det går bra eller dåligt kräver ofta en djupgående analys av olika dimensioner av data såsom projekt, produktionsledare, typ av projekt och period.

Få direktinsikter om din fakturerbara tid

Att snabbt kunna få insikter om din fakturerbara tid är avgörande för att säkerställa en stark likviditet och ett bra kassaflöde i din verksamhet. Genom att ha denna insikt kan du fatta välgrundade beslut för att förbättra din ekonomiska situation.

Få djupgående insikter i resultaträkningen per given tidsperiod

Genom att få djupgående insikter i resultaträkningen per given tidsperiod kan du identifiera möjligheter till förbättringar och vidta åtgärder för att öka lönsamheten. Ett överskådligt sätt för produktionsledning att snabbt se och analysera resultatet.

Ha en fullständig översikt över budget och tidsuppföljning

Next Insights ger dig en omfattande översikt över budget, tidsuppföljning och fakturering. Detta ger dig möjlighet att effektivisera din verksamhet och maximera produktiviteten. Du kan till exempel se fördelningen av frånvarotimmer över tid.

Optimera användningen av dina resurser

Genom att få en tydlig bild av dina resurser, både i form av personer och timmar, kan du optimera resursanvändningen. Det kommer maximera produktiviteten.

Minska tiden du lägger på månadsrapportering

Är du van vid att göra månadsrapportering vet du vilken enorm tid det tar att samla in information om olika projekt manuellt i ett Excel-ark. Likaså om du har ett system men behöver bygga egna dashboards från grunden. Med Next Insights har du redan månadsrapporteringen framför dig.

Ta en snabb titt på Next Insights

Inte övertygad om vad Next Insights kan göra för er verksamhet? Läs mer här eller boka en demo direkt så visar vi dig.

Läs vad våra kunder säger

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra vittnesmål och dra nytta av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag