Så skapar du ett effektivt och strukturerat projekt på byggarbetsplatsen

Inom byggbranschen är det avgörande att ha ett strukturerat tillvägagångssätt för att hantera projekt så att man håller sina tidsramar och får koll på sina resurser. Därför har vi utvecklat Next Planning – byggbranschens snabbaste och enklaste tidsplaner.

Next Planning är en användarvänlig plattform för projektplanering som hjälper byggföretag att hantera och samordna projekt på ett effektivt sätt. I den här artikeln utforskar vi de olika funktionerna i plattformen och berättar hur den kan hjälpa dig att lyckas med din projektledning.

Testa Next Planning gratis i 30 dagar och utforska alla funktioner.

Funktioner och fördelar

Projektledning och tidsplanering: Genom att erbjuda en noggrann process för att skapa projekt, låter Next Planning dig definiera projektmål, tidsramar och uppgifter. Detta skapar en tydlig struktur för att få koll på projektets framsteg, samt bättre förutsättningar för att identifiera potentiella hinder.

Analys och rapportering: Med Next Planning får du tillgång till djupgående analyser och rapporter som ger insikt i projektets framsteg, kostnader och utmaningar. Det gör det möjligt att fattar mer informerade beslut under projektets gång.

Resursutnyttjande: Genom att tilldela resurser till olika uppgifter hjälper Next Planning dig att undvika överbelastning av personal och säkerställa optimal utnyttjande av tillgängliga resurser.

Samarbete och kommunikation: Plattformen underlättar sömlös kommunikation och samarbete mellan teammedlemmar. Ni kan diskutera uppgifter, dela filer och hålla hela teamet uppdaterat i realtid.

Registrera dig nu för en kostnadsfri 30-dagars testperiod av Next Planning.

Flexibilitet och anpassning: Next Planning kan anpassas för att möta din organisations unika krav. Du kan anpassa strukturen och terminologin samt anpassa arbetsflödet för att säkerställa att plattformen passar din verksamhetsprocess.

Användarguide steg-för-steg: Next Planning ger dig en steg-för-steg-guide för att skapa, hantera och optimera projekt. Det gör det enkelt för ditt team att komma igång.

Tidsplaner för byggprojekt

ENKELT OCH INTUITIVT: Next Planning är utvecklad med användarvänligheten i fokus. Även den utan datakunskaper kan navigera enkelt i plattformen.

Anpassa ditt projekt i realtid

Projektplanering är kärnan i varje framgångsrik verksamhet. Med Next Planning kan du effektivisera projekt, tilldela resurser på ett effektivt sätt och upprätthålla tydlig kommunikation under hela projektcykeln. Plattformen kombinerar avancerade funktioner med en användarvänligt gränssnitt och ger användare möjlighet att planera, följa upp och anpassa projekt i realtid.

Idag används Next Planning av över 5 000 byggherrar i över 40 000 projekt. Vi erbjuder gratis support under testperioden, så om du behöver en närmare genomgång av funktionerna är du välkommen att kontakta oss.

Du behöver inte ladda ner eller installera något – allt du behöver göra är att registrera dig för en gratis testperiod, och du kommer vara redo på några sekunder.

Kom igång med Next Planning helt gratis genom att klicka här.

Läs vad våra kunder säger

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra vittnesmål och dra nytta av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag