Resursplanering

Nu kan du ha 100% koll på ditt team med byggbranschens smidigaste resursplanering. Få en snabb överblick över vilka som har för lite att göra och vilka som är överbelagda.

Effektivisera resurs- och aktivitetshantering

Förbättra din resurs- och aktivitetsplanering med Next. Säkerställ effektiv hantering av resurserna i ditt byggprojekt och få insikter i hur du bör fördela arbetskraft, utrustning och tid mellan projekt.

Lägg till personal och maskiner

Effektivisera resursplaneringen genom att ange vilken personal och maskiner som är tillgängliga för dina projekt. Det gör att du minskar onödiga avbrott.

Tydlig överblick över projekt och personal beläggning

Få en klar bild av dina projekt och personalbeläggning i Next. Vårt system ger dig en tydlig överblick över dina tillgängliga resurser vilket förbättrar din planering.

Lägg till semesterperioder, milstolpar och deadlines

Planera framåt genom att lägga till semesterperioder, viktiga milstolpar och deadlines. Det gör det möjligt att proaktivt hantera personalens tillgänglighet.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next kan hjälpa ditt företag.