Digitala besiktningar

Nexts digitala besiktningar eliminerar kaoset och administrationen i samband med manuella inspektionsprocesser, och effektiviserar allt från preliminära kontroller till slutgiltiga godkännanden.

Effektivisera dina besiktningar

Bli av med kaoset och administrationen av papper, foton och den enorma mängd mail och sms som ofta blir resultatet av manuella besiktningar. Next använder teknik för att förenkla inspektioner, vilket säkerställer noggrannhet och enkel hantering.

Omfattande inspektionsöversikt

Digitala inspektioner täcker olika aspekter, inklusive preliminära kontroller, säkerhetsronder, slutinspektioner och garantiinspektioner, där allt dokumenteras på plats.

Integrerad digital dokumentation

Skapa sammanhängande inspektionsposter direkt på din enhet. Den här funktionen kombinerar anteckningar, foton och planpositioner för varje inspektionsanmärkning, vilket minskar risken för felaktig information.

Inspektionsrapporter i realtid

Generera omedelbara inspektionsrapporter som återspeglar statusen för varje noterat problem och de ansvariga parterna. Dessa rapporter kan enkelt delas internt eller externt.

Papperslösa inspektioner

Slipp traditionella papper, penna och kamerametoder. Digitala inspektioner via mobiler eller surfplattor säkerställer att alla anteckningar, foton och avvikelser fångas och lagras korrekt.

Delegering av uppgifter

Tilldela uppgifter effektivt till intern personal eller entreprenörer med ett klick. Systemet är redo att agera så snart besiktningsmannen sparar data.

Förbättrad kontroll

Upprätthåll överlägsen kontroll med realtidsuppföljning av status och ansvariga personer för alla inspektionsfrågor i projektet.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.