Dagbok

Effektivisera processen för att hantera arbetstimmar, personalaktiviteter och ekonomisk uppföljning med Nexts dagboksmodul.

Förbättra effektiviteten och noggrannheten när det gäller hur du hanterar din personal

Är du ute efter ett digitalt verktyg för tidrapportering för bygg- och entreprenadbranschen? Varje år läggs mycket tid på att hantera timmar och tidrapportering inom bygg. Med hjälp av vår lättanvända mobilklient minskar du den administrativa belastningen. Omfamna kraften hos Next för att revolutionera tidsrapportering och personalreskontra.

Användarvänligt tidrapporteringssystem

Tillåt anställda att enkelt rapportera sina arbetstimmar och säkerställ korrekt hantering av löner och projektkostnader. Gränssnittet förenklar rapporteringsprocessen, minimerar fel och sparar tid.

Ekonomisk uppföljning

Integrera dagboken med ditt ekonomisystem för en smidig uppföljning av ekonomiska aspekter. Möjliggör realtidsövervakning av arbetskostnader och effektiv resursallokering för mer exakt budgetering och prognoser.

Realtidsdata och analys

Få omedelbar tillgång till personaldata för snabbt beslutsfattande. Analysera aktuella data och trender för effektiv resurshantering.

Säker datahantering

Skydda din personaldata med Next. Dagboken är utformad för att säkra känslig information och ge dig trygghet gällande dataintegritet och säkerhet.

Komplett personalhantering

Behåll detaljerade register över anställdas aktiviteter, inklusive arbetstimmar och ledigheter, för korrekt löneadministration och effektiv personalhantering.

Automatiserade efterlevnadsprocesser

Automatisera följsamheten med arbetslagar och företagspolicyer med hjälp av tidrapporteringen. Upptäck avvikelser och se till att relevanta regler följs för att minska risken för juridiska problem och öka operativ transparens.

Anpassade rapporter

Skapa anpassade rapporter som passar dina specifika behov. Generera rapporter som överensstämmer med dina projektkrav och ledningsstil för att få insikter som är mest relevanta för din verksamhet.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.