Offert (Anbud, Offert & Avtal)

Digitalisera din hantering av anbud/offerter/avtal med Next Project och säkerställ att alla detaljer, såsom kravspecifikationer, villkor, leveranstid och annat, alltid är korrekta och uppdaterade.

Digitalisera din hantering av anbud, offerter och avtal

Hanterar du anbud, offerter och avtal i Word- eller Excelmallar? Blir det ibland fel när du kopierar från en offert till en annan? Next digitaliserar din hantering av anbud, offerter och avtal och kan anpassas efter din verksamhet. Det passar allt från mindre projekt för privatpersoner till stora projekt.

Generara offerter automatiskt

En professionell offert är ett säljande dokument. Generera automatiskt PDF:er med all information om projektet och rätt avtalstexter som du kan skicka till kund.

Standardmallar för anbud och offerter

Skapa standardmallar för anbud och offerter inom bygg, markarbeten och entreprenad. Dessa anpassningsbara mallar kan återanvändas för olika kunder, projekt eller uppgifter, skräddarsydda för dina specifika affärsbehov. Next samlar all projektinformation och bilagor, och säkerställer att alla relevanta villkor ingår.

ÄTA-hantering på ETT ställe

Samla all projektinformation på ett ställe och använd som underlag även för dina anbud och avtal så slipper du skriva alla uppgifterna på flera ställen.

Bifoga bilagor automatiskt

Bilagor som till exempel ritningar eller foton som tagits på platsen kan bifogas offerten med automatik.

Allt du behöver i dina byggprojekt

Hantera hela din byggprocess, från offert till betalning, med Nexts helt molnbaserade verktyg.

Allt i Next

Bemästra resurs- och aktivitetsledning inom bygg med Next. Säkerställ optimal allokering av all din arbetskraft och utrustning.

Projektadministration

Upptäck Nexts molnbaserade verktyg för projektledning. Optimera dina byggprojekt från start till slut med ökad effektivitet och samarbete.

Ekonomihantering

Hantera dina byggprojektekonomier effektivt med Next, som erbjuder verktyg för budgetering, fakturering och ekonomisk prognos.

För byggarbetsplatsen

Höj effektiviteten i arbetsplatsutförandet med Next, som integrerar avvikelsehantering, inspektioner och hantering av uppgifter i realtid.

Alla funktioner

Utforska alla funktioner i Next för byggprojekthantering, från projektplanering till ekonomi och platsutförande, på en enda plattform.

25 års branscherfarenhet & över 3000 kunder

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur Next Project kan hjälpa ditt företag.