Vi summerar 2021

Vi summerar ännu ett fantastiskt år för NEXT. Digitalisering och ny teknik fortsätter att utveckla byggbranschen och vi är glada och stolta över förtroendet vi dagligen får från våra kunder, där vi ser att våra lösningar och vårt kunnande gör skillnad och skapar nytta i våra kunders vardag.

Det har varit ett positivt och händelserikt år för oss där NEXT-familjen har fortsatt växa. Redan förra året gick vi samman med väletablerade Byggsamverkan. Vi inledde detta år med att välkomna våra norska kollegor med CHECKD, en modern lösning för ärendehantering och kvalitetskontroller på arbetsplatsen. Under hösten fick vi ytterligare ett tillskott med förvärv av Byggplanen, ett enkelt och kraftfullt planeringsverktyg. Tillsammans har vi stärkt vår närvaro och position på marknaden. Vi har en bred kundbas och vi gläds åt att det vanligaste skälet att kunder hör av sig till oss är att de blivit rekommenderade av branschkollegor. För oss är det ett gott betyg att vi gör ett bra arbete och att vi har ledande erbjudande!

Vår organisation har också fortsatt växa och vi har nu kontor i Stockholm, Göteborg och Oslo, förutom huvudkontor i Linköping. Jag är glad och stolt över att ha ett så fantastiskt team med proffsiga och erfarna kollegor. Vi är snart 100 anställda som alla är brinner för att erbjuda våra kunder bästa service och erbjudande på marknaden. Förutom vår hemmamarknad i Sverige och Norge så ska vi ut på fler marknader i Europa. Vi börjar i England och har redan startat upp verksamhet där.

Under året har vi vässat vårt erbjudande och släppt många nya funktioner, där några av de större är lösningar för skattereduktion(er) och avvikelsehantering. Till detta också våra förvärv med tilläggstjänster i CHECKD och Byggplanen som breddat vårt erbjudande. Framåt har vi många intressanta nyheter i vår produktportfölj som vi ser fram emot att få berätta mer om nästa år, bland annat förbättrad dokumenthantering och ny inköpsmodul.

Vi vill även dela med oss och göra gott för vår omgivning och i år har vi valt att ge en gåva till Stadsmissionen med förhoppning att det kan hjälpa fler familjer att få en fin jul!

Med det vill vi tacka alla våra kunder för ett händelserikt år och vi ser fram emot nytt spännande 2022. God Jul och Gott Nytt År!

Varma hälsningar,
Gunilla Åberg, CEO Next One Technology

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag