System i samarbete perfekt för byggföretag

next-tablet

Designtech Solutions i Luleå och Next One Technology i Linköping har startat ett samarbete med enorm utvecklingspotential. 
– Det här ger stor affärsnytta för alla företag i byggbranschen, säger Patrik Svanerudh, vd för Designtech Solutions.

Resultatet av samarbetet:
Ett ännu mer effektivt molnbaserat affärssystem för byggprojekt – med snabb, smidig och säker filhantering.

Affärssystemet heter NEXT och är utvecklat av Next One Technology AB Linköping. Systemet har snabbt blivit uppskattat och efterfrågat av bygg-, service och entreprenadföretag. Förutom att sköta hela den dagliga produktionen medger NEXT att kunder, leverantörer och andra externa parter tar del av utvald projektinformation där den viktigaste består av olika former av dokument. Filhanteringsprogrammet heter iCoordinator. Verktyget är utvecklat av Designtech Solutions i Luleå, som i 15 år tagit fram webbaserade program för
rationell hantering av filer och dokument. iCoordinator ger en effektiv och säker hantering av dokument och bidrar till enkel samverkan mellan företag.

Kraftig expansion
Det nya samarbetet beräknas innebära en kraftig expansion av Designtechs verksamhet, och för Next One Technology öppnas en ny marknad mot företagen som kräver professionell dokumenthantering. Produkterna NEXT och iCoordinator kompletterar varandra perfekt och kommer att möjligöra stora effektivitetsvinster.
– Genom att integrera ett kraftfyllt molnbaserat affärssystem för byggprojekt med ett kraftfullt dokumentverktyg får vi det bästa av två världar. När du har många bollar i luften är det enormt mycket värt att ha ALLA projektuppgifter på ett och samma ställe. T ex kommer möjligheten att direkt från mailklienten kunna spara bifogade filer i rätt projektmapp i NEXT spara massor av tid och pengar, säger Anders Jacobson, huvudägare i Next One Technology.

BDX har anslutit sig
Många företag har redan valt NEXT som affärsverktyg. Ett av dem är den stora och välkända norrbottniska koncernen BDX.
– Next One Technology har en fantastisk produkt som levererar en stor affärsnytta. Bolaget har haft en imponerande tillväxt tack vare att kunderna gillar produkten. Samarbetet innebär ett optimalt partnerskap för oss. Vi ser en enorm utvecklingspotential i det här, säger Patrik Svanerudh.
– Designtech Solutions är en strategisk partner med lång erfarenhet och spetskompetens inom sitt område, vilket våra gemensamma kunder kommer att ha stor nytta av, säger Anders Jacobson.

NEXT – ett skräddarsytt, molnbaserat affärssystem med allt för den dagliga administrationen i ett bygg-, service- eller entreprenadföretag. Komplett mobilt koppel till personalen i fält innebär daglig återrapportering av arbetsorder, resor, material, ÄTA, foton o s v, men också mobil tillgång till all projektdokumentation i form av t ex bygghandlingar/ritningar och
kontrollplaner.
iCoordinator – ett webbaserat dokumenthanteringssystem som ger en trygg och säker hantering av dokument och filer. Det hjälper företag och organisationer att effektivt hantera dokument och bidrar till enkel samverkan.
Nordiska Entreprenadssystem AB – företag baserat i Linköping med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Har en personal med nära 200 års branscherfarenhet och affärssystemet NEXT som främsta produkt.
Designtech Solutions AB – bolag baserat i Luleå som länge utvecklat filhanteringsprogram. Tillhandahåller webbaserade produkter som iCoordinator, ProjectCoordinator och BIMcontact för molnbaserade dokument- och projektsamarbeten med stöd för modell- och ritningshantering på en global B2Bmarknad

Mer info:
Patrik Svanerudh, vd Designtech Solutions AB
Patrik.svanerudh@designtech.se – +46(0)70-553 97 81
Anders Jacobson, huvudägare Nordiska Entreprenadssystem AB
Anders.jacobson@next-tech.com – +46(0)708-21 31 91

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag