Struktur og orden med nytt prosjektverktøy tilpasset konstruksjon

Siden Lindstams Bygg tok i bruk Next Project som prosjektverktøy for tre og et halvt år siden, har struktur og orden blitt vanlig. Å kunne samle all tilbakemelding og informasjon på ett sted har virkelig gjort en forskjell.

– Next Project har redusert feilkildene betraktelig, sier Richard Lundberg, prosjektleder i Lindstams. Spesielt muligheten til å samle dagbokoppføringer, budsjetter, kjøp, kalkyler og mer på ett sted. Det har virkelig forenklet prosessen for oss.

Next Project sikrer lønnsomhet
I stedet for å jobbe med flere ulike systemer som før, bruker Lindstams kun Next Project som prosjektstyringsverktøy. Noe som fremfor alt la til rette for fakturering.

– Vi vet for eksempel når våre underleverandører har sendt alle fakturaer og kan enkelt se om vi har attestert dem. Det sikrer prosjektøkonomien og gir oss bedre kontroll på dekningsgraden, sier Richard

Riktig fakturering
Med Next Project kan Lindstams sørge for at alle ansatte følger riktig regnskap, at rapportene havner i riktig antall med mer. Arbeidet har vært en prosess og nye funksjoner har kommet til gjennom årene, for å skreddersy systemet til Lindstams konstruksjon.

– Nå som vi har jobbet med verktøyet en stund, begynner vi virkelig å se effektene, sier Richard. Det er en stige hvor vi startet på et nivå og så har tatt steg for steg oppover. At vi har turt og virkelig ønsket dette har hjulpet, og måten vi jobber på ble raskt lagt merke til i resultatene, spesielt når det kommer til budsjett, innkjøp og ETA-styring.

Full kontroll over kostnader og inntekter
Da Lindstams Bygg begynte å jobbe med Next Project, fikk de hjelp til en generell gjennomgang for alle ansatte, men de har også latt personene som jobbet med prosjektene hjelpe til med å skreddersy verktøyet. En prosess som skjedde i samarbeid med Next Project.

– Den største fordelen med Next Project er at vi selv har kunnet tilpasse og bygge funksjonene til våre og byggebransjens forutsetninger, sier Richard.

”Bedre enn alle tidligere prosjektverktøy”
Den store forskjellen da Lindstams begynte å jobbe med Next Project var at de fikk ett enkelt verktøy for å kunne administrere dokumentasjon og økonomi, verifisere hver time – og at det ble enkelt å finne hvor alle kostnadene til prosjektet var, hvem som skulle ha betalt og hvordan de ville fakturere det videre.

– Jeg har jobbet med mange andre verktøy, men Next Project er så mye bedre, sier Richard. Her kan jeg med noen enkle klikk finne ut hva som står i kontrakten, hva kundene bestilte, hvilke kostnader det medførte og hva vi dermed kan ta betalt for. Den oversikten har forbedret inntektssiden på en veldig positiv måte. Jeg har også vært med på å påvirke budsjettfanen i verktøyet sammen med Next Project for å få det akkurat slik vi ønsker det – for å kunne lage løpende prognoser og avstemme med dem.

Bestill en demo av Next Project nå!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag