Smidiga egenkontroller för bygg – Slipp pappersblanketter

Skulle du ha nytta av smidiga egenkontroller för bygg? Du har en plikt, oavsett bransch, att utföra interna egenkontroller. Detta för att följa upp verksamheten gällande kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö. Oftast är egenkontroller eller riskanalyser ett lagkrav. Viktigt för dig är att kunna bevisa kvalitet och minska risken för missade kontroller. Och kanske bäst av allt – du påvisar på högre förtroende hos dina kunder. Kontrollerna fungerar som garanti och kvalitetsbevis på ett korrekt utfört arbete; men också för att förbättra arbetarnas kunskap inom berört område.

För att få din personal att använda sig utav interna kontroller och följa upp projekt är det viktigt att verktyget är användarvänligt och smidigt, vilket det blir när det är digitalt.

Genom att använda dig utav digitala checklistor får du stenkoll på att alla arbeten ute på bygget är fack(manna)mässigt utförda och att de uppfyller aktuella myndighetskrav och regler. Välj mellan att använda befintliga standardmallar, göra egna checklistor, eller om du hellre vill ha hjälp att konvertera dina redan befintliga checklistor direkt till ett mobilt Next Field-format; Så ordnar vi självklart det.

Förmåner med egenkontroller bygg i Next Field Forms

Smidiga egenkontroller för bygg –  uppdaterade checklistor vart du än befinner dig

En stor fördel i att använda sig utav Next Fields Forms för egenkontroller bygg är att du kan infoga länkar som ger dig direkt tillgång till exempelvis monteringsansanvisningar, säkerhetsföreskrifter eller regelverk/normer för aktuellt arbetsmoment. När du uppdaterar checklistorna har alla anställda, partners och kunder möjlighet att ta del av den uppdaterade informationen, i realtid. Checklistorna sparas automatiskt direkt under pågående projekt och du kan lätt kolla vad som saknas eller vilka puckar som inte är åtgärdade. Det gör alltså att du får en totalöverblick och ingenting faller mellan stolarna. Modulen som vi kallar för Next Field Forms för egenkontroller bygg levereras med fem standardlistor, redo att användas från dag ett:

  • Ändringsanmälan
  • Ställningskontroll
  • Incidentrapport
  • Skyddsrond
  • Avvikelseanmälan

Vi konverterar dina befintliga checklistor

Något som är väldigt vanligt är att det förekommer redan befintliga checklistor, det vill säga listor som personal redan använder sig av i form av papper, lappar, exceldokument eller andra listor – här hjälper vi självklart till att konvertera dessa direkt in till Next Field Forms. Du behöver inte göra någonting själv, utan kommer direkt kunna börja använda dig utav vårt enkla system. Skapa checklistorna precis så som ni önskar, det går att anpassa utefter varje företagsbehov och önskemål. Öka byggkvaliteten och säkerheten med hjälp utav egenkontroller utifrån era önskemål helt enkelt.

Samarbeta med dina kollegor på ett smidigt sätt

Eftersom alla checklistor uppdateras i realtid kan du på ett enkelt och smidigt sätt samarbeta med alla dina kollegor – digitalt. Alla anställda kommer alltså alltid att ha tillgång till den senaste checklistan och kan gå in och föra in sin information från sin enhet. Snabbt, smidigt och direkt.

Förmåner med egenkontroller bygg i Next Field Forms:

  • Du kan både använda Next Fields färdiga checklistor och/eller konvertera dina egna
  • Möjlighet till digital signering av checklistor
  • Tillgång till länkar med monteringsanvisningar, regelverk/normer etc.
  • Checklistorna sparas i realtid – se alltid uppdaterade projekt
  • Alla har alltid tillgång till senaste checklistan

Vill du få en skräddarsydd offert som passar dina behov och önskemål? Boka en demo redan idag!

Läs vad våra kunder säger

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra vittnesmål och dra nytta av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag