SaaS-bolaget Next Group rustar för internationell expansion och rekryterar ny marknadschef

SaaS-bolaget Next Group rustar för internationell expansion Ulrika

Projekt- och affärssystemsleverantören Next Group, som riktar sig mot bygg- och entreprenadbranschen, har vuxit mycket starkt under de senaste åren. Nu rustar bolaget för fortsatt tillväxt och tar in en ny marknadschef i form av Ulrika Berg, med tidigare erfarenheter från bland annat byggmaterialhandlaren Bygma och den nordiska färgleverantören Tikkurila – Alcro och Beckers.

”Med min erfarenhet av kundgruppen så ser jag verkligen fram emot att bli en del av gänget på Next Group med målet att digitalisera byggbranschen. Det finns en enorm potential för tillväxt där jag och mitt team ska fokusera på att göra vårt varumärke och erbjudande än mer välkänt på marknaden, både i Sverige och internationellt”, säger Ulrika Berg, Marknadschef på Next Group.

Bakom tillväxten ligger också en förvärvsstrategi som i början av året resulterade i förvärvet av det norska bolaget CHECKD. Nästa steg utöver tillväxten på den nordiska marknaden är planerna för en vidare etablering i Europa.

”Norden ligger långt fram vad gäller digitalisering inom branschen. Med vår breda produktportfölj ser vi att vi har en stor potential för etablering på nya marknader och därmed att kunna bidra till att driva digitaliseringen framåt”, säger Gunilla Åberg, VD på Next Group.”Ulrikas erfarenhet av både varumärkesarbete, marknadsföring och digital B2B-kommunikation blir en fantastisk tillgång för oss inom koncernen, i den fas vi nu befinner oss. Organisationen växer snabbt och vi behöver hitta en struktur för marknad och kommunikation som stödjer vår tillväxtresa. Vi hälsar Ulrika varmt välkommen till oss på Next Group!”, säger Gunilla Åberg, VD på Next Group.

Ulrika Berg påbörjade sin anställning på Next Group den 1 juni och kommer att utgå ifrån koncernens nyöppnade Stockholmskontor på Sveavägen.

För mer information, kontakta:
Gunilla Åberg, VD Next One Technology, 0705-12 61 66,
gunilla.aberg@next-tech.com

Ulrika Berg, Marknadschef Next One Technology, 072 568 77 08,
ulrika.berg@next-tech.com

Om Next One Technology

Next Group utvecklar och levererar produkten NEXT som är ett molnbaserat projekt- och affärsverktyg för bygg-, service- och entreprenadbranschen. Integrerat med ekonomi- och lönesystem utgör NEXT ett komplett mobilt affärssystem som kan användas av bolag i alla storlekar. 2019 förvärvades Byggsamverkan med produkten Byggsamordnaren och 2020 det norska bolaget CHECKD med mjukvara för besiktning, ärendehantering och kvalitetskontroller. Next Group har idag över 75 anställda med bred branscherfarenhet och bildar en marknadsledande aktör med upp mot 2400 kunder och över 45 000 användare i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag