Revolutionera din dagbokshantering: Effektivitet och kvalitet i fokus

Vi är stolta över att presentera vår uppgraderade dagbok som kommer förändra sättet ni hanterar era dagliga anteckningar. Vi har lyssnat på våra kunder och skapat en dagbok som är skräddarsydd för branschens specifika behov. I den här artikeln tar vi en titt på de utökade funktioner och möjligheter vi skapat i den nya dagboken. Den erbjuder ett mer effektivt och dynamiskt sätt att hantera all den information som du behöver samla in. Ett smartare sätt att föra dagbok som sparar värdefull tid. Och viktigast av allt – med vår dagbok ser du till att dokumentationen är korrekt så att projektet håller en hög kvalité. Oavsett om du befinner dig ute på fältet med mobilen i hand eller inne på kontoret.

Markanläggare som står med Ipad

Fokusera på precis de delar av projektet som kräver din uppmärksamhet! Nu kan du skapa flera dagböcker inom samma projekt, var och en dedikerad till olika delar av entreprenaden. Om du har ett stort ÄTA-arbete på gång, kan du skapa en separat dagbok för det, samtidigt som du harman som lägger mark full koll på huvudprojektet. Samma sak gäller för arbetsorder. Har du flera arbetsorder att hantera? Inga problem! Dagbok 2.0 låter er hantera flera arbetsorder i en och samma dagbok, samtidigt som ni behåller översikten.

Ge liv åt dina anteckningar med bilder och dokument. Bifoga fotografier av arbetsplatser, leveranser, ritningar eller andra viktiga dokument till dina anteckningar. En funktion som hjälper dig att skapa en komplett och informativ dagbok.

En annan smart funktion är att du kan hämta in tidigare noteringar till ditt dagboksblad. Behöver du snabbt komma åt historiska anteckningar? Till exempel om avvikelser, störningar, eller ändringar och tilläggsarbeten? Ett knapptryck och du har allt du behöver direkt till hands.

Och glöm inte att vi har gjort samarbete smidigare än någonsin. Flera användare kan lägga till sina egna anteckningar i samma dagboksblad, vilket underlättar kommunikationen och informationsutbytet inom ditt team.

Optimera dina byggprojekt med detaljerade vädernoteringar

När det gäller att dokumentera väderförhållandena på olika delar av entreprenaden, har vår dagbok något riktigt värdefullt att erbjuda. Du kan addera en obegränsad mängd vädernoteringar. Till exempel information om vindstyrka, lufttemperatur och marktemperatur.
Arbetar du på en komplex byggarbetsplats med flera delprojekt, som en omfattande ÄTA eller olika arbetsorder vet vi att projektet påverka på olikaEn grävskopa sätt av vädret. Genom att göra noggranna noteringar om väderförhållandena på varje del av entreprenaden, får du en djupare förståelse för hur vädret påverkar arbetet.

Det handlar inte bara om att skapa en logg över vädret. Det handlar om att förstå hur vindstyrkan, temperaturerna och väderförhållandena påverkar specifika arbetsuppgifter. Det här är information som kan vara ovärderlig när det kommer till att planera och anpassa arbetet efter väderförhållandena.

Håll koll på dina medarbetare och underentreprenörer

Vår nya dagbok skapar betydande värde genom att göra det enklare att hålla koll på dina medarbetare och underentreprenörer. Genom att enkelt rapportera antalet arbetade timmar, medarbetare och viken grupp de tillhör (kanske var det en grupp elektriker från en underleverantör som gjorde arbetet), får du ökad transparens kring vem som gjorde vad i projektet. Du behöver inte heller inte söka febrilt efter information i olika källor eftersom du kan hämta tidigare data från andra projekt eller dagboksblad.

Denna funktion gör det enklare att följa projektets framsteg och effektivisera din arbetsdag. Genom att ha fullständig kontroll över din arbetsstyrka optimerar du resursanvändningen, minskar onödiga fördröjningar och säkerställer att projektet håller sig på rätt spår. Det sparar tid och resurser samtidigt som det ökar produktiviteten och kvaliteten i ditt arbete.

En central plats för dina dokument

Välkommen till dagbokens alldeles egna dokumenthanteringscenter. En central plats för alla dina dokument, som gör att du slipper leta runt i olika mappar eller system för att hitta det du behöver. Allt är samlat på ett och samma ställe, något som minimerar risken för förlorade eller osorterade dokument. Ladda upp dina egna filer eller hämta dem automatiskt från projekt, kund eller leverantör.

Möjligheten att mejla dokument direkt från plattformen förenklar även delning av information med kunder, och underentreprenörer. Det gör det lättare att kommunicera och samarbeta i projektet. Här går det också att kopiera bilder och dokument till andra projekt. Du kan alltså återanvända viktig information och undvika onödigt dubbelarbete. Något som är genomgående i dagboken.

Ditt personliga bibliotek med checklistor

Vi vill försäkra dig om att inget missas i dina projekt. Därför hjälper vi dig att skapa anpassade checklistor som passar dina exakta behov och bygga upp ditt eget personliga bibliotek med mallar. Dessutom kan du lägga till egna punkter utöver standardlistan, vilket ger dig maximal flexibilitet. Oroa dig inte om du skulle missa något – du kan även ansluta dokument och bilder direkt till specifika punkter i checklistan. Att kunna länka filer till enmark specifik punkt i en checklista är något som våra kunder har längtat efter. Det bästa av allt är att du kan göra allt detta direkt från din mobil ute på fältet. Alla dina dokumenterade uppgifter synkroniseras automatiskt med Next Project-klienten, vilket garanterar att både fält- och kontorspersonal har tillgång till samma information i realtid. Med vårt verktyg för anpassade checklistor kan du planera och utföra dina projekt med ökad precision och effektivitet.

Skapa rapporter såsom du vill ha dom

Optimera dina projektredovisningar med vårt anpassningsbara rapportverktyg. Skapa exakt den dagboksrapport som matchar dina projektbehov. Med vårt verktyg har du full kontroll över vad som ska inkluderas och inte i rapporten. Vill du skapa en komplett rapport med allt från orderrader och väder- samt vindanteckningar till timmar? Du har den flexibiliteten, men du kan också fokusera på en specifik del, som att bara skapa en rapport utifrån en checklista eller en ronderingsrapport. Vi ger dig också kontrollen att välja vilka checklistor som ska vara med eller inte i de rapporter ni skickar till era kunder. Med vårt rapportverktyg kan du leverera projektredovisningar precis som du vill ha dem, vilket ökar kundnöjdheten genom skräddarsydda rapporter.

Är du nyfiken på Next Project och vår nya dagbok? Boka en demo med en av våra experter idag.

Läs vad våra kunder säger

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra vittnesmål och dra nytta av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag