5 fördelar med NEXT Project – projektverktyg för byggbranschen som ökar lönsamheten

Att göra förändringar i rutinerna, speciellt när det gäller projektverktyg för byggbranschen, brukar alltid mötas av ett visst motstånd. Men tänk om det fanns ett verktyg som minskade tiden du lägger på administration, ger dig full överblick över dina projekt – oavsett om du befinner dig på kontoret eller i fält – och som hjälper dig höja era marginaler? Det verktyget heter Next Project och har 5 stora fördelar:

5 fördelar med Next Project projektverktyg för byggbranschen som ökar lönsamheten

Du slipper onödig administration

Kanske använder några av dina medarbetare penna och papper istället för digitala projektverktyg anpassat för bygg. När de då ska återrapportera tid och material, eller sparar information i Dropbox eller egna dokument i Excel ligger  informationen isolerad i olika öar, vilket skapar onödig administrationstid – tid ni kan spara med Next Project och istället få allt på ett ställe. Tid är ju som vi alla vet också pengar och med Next frigör ni tid för administration och kan lägga den på intäktsdrivande aktiviteter istället.

Du kan få bättre likviditet

Med Next Project har du hela tiden full koll på samlade prognoser, tidrapporter, KMA-arbetet, ekonomisk uppföljning – så att ingenting glöms bort och du får full koll på projektuppföljningen när det är dags att fakturera. Du kan fakturera en gång i veckan eller varje dag om du vill och kan ändå vara säker på att verktyget får med varenda timme, skruvdragare och spik som belastar ditt projekt.

projektverktyg för byggbranschen

Ett projektverktyg anpassat för bygg ger dig full koll 

Next Project projekthanteringsverktyg gör att du alltid har full koll över projektet i realtid – var du än befinner dig. Du hinner snabbt upptäcka avvikelser och ser enkelt hur projektet framskrider. Istället för att behöva jaga den senaste informationen och rapporter kan du lägga din tid på att räkna på fler jobb eller hitta leverantörer som förbättrar era marginaler.

Du kan öka marginalerna

När du får betalt snabbare kan du också se till att öka likviditeten. Bättre koll, återrapportering och underlag ger större möjligheter att öka marginalerna – och en investering i Next Project blir därmed snabbt en lönsam affär som hjälper dig lägga tid på de saker som för din verksamhet framåt.

Du kan vara trygg med en framtidssäkrad lösning

Next är en molnbaserad tjänst och ett projektverktyg för bygg som gör att du kan vara säker på att systemet fungerar både idag och i framtiden. När ditt företag växer kan ni enkelt lägga till de funktioner som passar bäst efter era nya förutsättningar. Vi har även Sveriges största inhouseavdelning i branschen med systemutvecklare som ständigt ser till att du har uppdaterade versioner som integrerar med andra system, samtidigt som vi konstant utvecklar ny funktionalitet. NEXT är utan bindningstid och är helt enkelt en agil plattform som håller över tid.

Next Project – projektverktyg för bygg- och entreprenadbranschen ger dig:

  1.     Minskad administration
  2.     Möjligheten till bättre likviditet
  3.     Full överblick över dina projekt
  4.     Ökade marginaler
  5.     En framtidssäkrad lösning utan bindningstid

 Läs mer om hur du kan tjäna ännu mer genom att spara tid och effektivisera med NEXT

Skulle Next Project projekthanteringsverktyg för bygg och entreprenad passa dig? Svara på 9 snabba frågor!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag