Ny funktion kommer att förändra checklistor i byggbranschen för alltid

CHECKD har nyligen släppt en helt ny funktionalitet i checklistsystemet CHECKD® FORMS Pro, som gör arbetet med checklistor enklare och smartare än någonsin. Den nya funktionen heter Item Connection.

Funktionen har varit efterlängtad av både kunder och andra företag inom byggbranschen. Målet med den nya lösningen är att höja standarden för arbete med checklistor inom hela byggbranschen.

Item Connection låter användare skapa uppgifter, avvikelser och andra typer av punkter direkt från en checklista, och lägga till punkterna direkt i planlösningen – i ett och samma system.

Poängen kommer att delegeras till de personer som ska hantera felen. Mottagarna meddelas i mobilen att de har fått en ny uppgift, med beskrivning, bilder och exakt var uppgiften finns i planlösningen.

Ett perfekt exempel är skyddsrundor. De flesta som varit med om en skyddsrunda vet att man inte kan gå runt och bocka av en checklista för att kontrollera att allt är i sin ordning. Det du egentligen behöver är en att-göra-lista med kontrollpunkterna, och ett bra system för att logga, delegera och följa upp de avvikelser du upptäcker längs vägen.

Lösningen är helt integrerad med CHECKD® Drawings vilket gör att uppföljning av alla uppgifter fungerar på exakt samma sätt som många känner till från förr.

Alla uppgifter får en status som visar hur långt uppgiften har kommit

Typiska applikationer för ItemConnection

  • HSE, intern kontroll och KS dokumentation
  • Skyddsrundor
  • Preliminära inspektioner
  • Entreprenörsbesiktningar
  • Alla typer av protokoll
  • Checklistor där extraarbete och avvikelser ofta dyker upp

Vill du ha en kort demonstration av den nya lösningen? Boka en demo!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag