Next stärker styrelsen och välkomnar Anna Jennehov, CFO på Rejlers, och Erik Syrén, tidigare VD för Lime Technologies

Next som tillhandahåller molnbaserade SaaS-plattformar inom projekt- och affärssystem för bygg- och entreprenadbranschen, satsar på fortsatt expansion och internationalisering. I linje med tillväxtplanerna förstärks nu styrelsen med Erik Syrén, tidigare VD på Lime Technologies och Anna Jennehov, Group CFO på Rejlers.

Bolaget Next som erbjuder digitala lösningar för byggbolag, har en stark position på marknaden och växer stadigt med över 40 % per år. Byggbranschen står inför ett stort digitaliseringsskifte, bara i Norden finns 130 000 företag med en kraftigt ökande efterfrågan på moderna tekniska lösningar i syfte att effektivisera sin dagliga verksamhet.

Nu förstärker Next styrelsen med två nya styrelsemedlemmar i form av Anna Jennehov och Erik Syrén.

”Next befinner sig i en expansiv fas och detta är ett naturligt steg i utvecklingen. Både Anna och Erik tillför relevant och vital kompetens från både IT-branschen och SaaS-tjänster och kommer att bidra till att bibehålla den fantastiska utvecklingen av verksamheten”, säger Gustav Lagercrantz, styrelseordförande för Next.

Anna Jennehov har lång erfarenhet av IT-branschen och noterade bolag med tidigare roller som CFO på Knowit och HiQ. I dagsläget arbetar hon som Group CFO på Rejlers. Tillsammans med Anna, förstärks styrelsen även med Erik Syrén, tidigare VD på Lime Technologies. Erik bidrar med över 20 års erfarenhet av bolagsutveckling från Lime som sedan april 2021 är en del av Monterro som är majoritetsägare i Next sedan 2018.

”Next är ett välskött SaaS-bolag som står inför en kommande internationalisering och expansion. Jag kommer att bidra med erfarenhet från en liknande tillväxtresa och ser fram emot att stötta bolagets framgång tillsammans med övriga i styrelsen,”säger Erik Syrén.

”Att komma in som styrelseledamot i ett så expansivt och snabbt växande bolag som Next ser jag som en fantastisk möjlighet. Jag ser fram emot att kunna bidra till en positiv utveckling av bolaget, både avseende operativa och strategiska frågor”, säger Anna Jennehov.

Styrelsen består i övrigt av styrelseordförande Gustav Lagercrantz samt ledamöterna Anders Jacobson, Benjamin Sommer och Peter Larsson.

För mer information, kontakta:

Gunilla Åberg, CEO Next, +46 70 512 61 66, 
gunilla.aberg@next-tech.com

Gustav Lagercrantz, styrelseordförande i Next & VD på Monterro, +46 70 734 74 11, gustav.lagercrantz@monterro.com

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag