NEXT Docs – Nästa generations dokumenthantering

Nu släpper vi äntligen nästa generations dokumenthantering. NEXT Docs är ett molnbaserat dokumenthanteringsverktyg som medger en möjlighet att spara, arbeta och förvara projektrelaterad dokumentation.

Den nya dokumenthatneringen inkluderar bland annat:
  • Autofyll – Med hjälp utav dokument-taggar ger detta er möjlighet att fylla era dokument med projektdata och projektinformation, med hjälp av ett knapptryck.
  • Versionshantering – NEXT Docs stödjer fullständig versionshantering. vilket innebär full spårbarhet och möjlighet att plocka tillbaka tidigare versioner av dokumenten.
  • Checka in och ut dokument – Genom möjligheten att checka in och checka ut dokument för editering. Detta innebär att flera inte kan vara inne och arbeta med samma dokument, effekten av detta är att alla alltid har den senaste uppdaterade filen tillsammans med full spårbarhet av förändringar.
  • Mappstruktur – Ni kan välja att alltid ha en typ av mappstruktur eller ha olika typer beroende på vad det är för typ av projekt.
  • Dokumenttyp – Genom att även märka dokument med typ kan du i NEXT koppla relevanta dokument till respektive modul, och på sådant sätt får rätt dokument i relevant modul på ett strukturellt sätt. Allt för att spara tid åt medarbetarna.
  • Drag n Drop – Drag n Drop möjliggör för användaren att direkt ifrån sin dator dra in dokument och filer in i dokumenthanteringen i NEXT.
  • Förhandsgranska – Genom funktionen kan era dokument förhandsgranskas direkt i webbläsaren utan nedladdning. Stöd för flertalet filformat så som PDF, Word, Excel och CAD.
  • PDF-generering – Genom en knapptryckning kan ni generera en PDF från exempelvis en Word-fil och den sparas automatiskt i NEXT.
  • E-signering – Direkt i dokumenthanteringen kan ni signera ett dokument enkelt med hjälp av e-signering.

NEXT Docs som dokumenthanteringsverktyg underlättar för er med krav på strukturerad projektedokumentation och hantering samtidigt som det ger en naturlig samlingspunkt all relaterbar dokumentation kopplat till projektet.

Vi är glada över att få möjligheten att släppa denna tilläggstjänst till er som kunder och hoppas att den kan förenkla ert arbete när det kommer till projektrelaterad dokumentation!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag