Tillsatta – Lediga tjänster Göteborg

Vill du kombinera ditt intresse för IT och digitaliseringslösningar med att skapa långsiktiga relationer och mervärde till dina kunder? Tillsammans med Next har du möjlighet att vara med på resan att digitalisera bygg- och entreprenadsektorn. Hos oss arbetar du med marknadsledande tjänster och erbjuds en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du främst att bearbeta bygg- och entreprenadföretag i regionen och presentera effektiva och tillväxtfrämjande systemlösningar som förenklar kundernas vardag. Vi bygger långsiktiga kundrelationer och agerar rådgivande mot våra kunder. Branschen är i stort behov av digitalisering och din roll blir att identifiera och förstå kundspecifika krav och behov samt demonstrera våra produkters användningsområden och på ett strukturerat sätt guida kunden. Kundbasen består av både av företag från ca 10 anställda och uppåt mot miljardföretag. Kunderna finns inom exempelvis byggservice, mark & anläggning, entreprenad samt installation. Variationen ställer krav på att du är flexibel och kan sätta dig in i verksamheternas unika behov.

Vi ser en hög efterfrågan på våra produkter och inledningsvis kommer du att ha en befintlig kundbas att utgå ifrån, samtidigt som du parallellt också bearbetar nya inkommande förfrågningar men även utgående bearbetning. Du arbetar till stor del självständigt men har ett starkt stöd internt från säljteam, säljchef samt även leveransavdelningen kring tekniska frågor.

Du kommer att arbeta i västra Sverige och bör räkna med en hel del dagsresor men även några längre resor vid behov.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett par års arbetserfarenhet från byggsektorn och därigenom förståelse för de utmaningar som finns kopplat till IT och digitaliseringsfrågor. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid branschkunskap samt inblick i befintliga IT-lösningar och dess processer.

Som person är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå dina och verksamhetens mål. Du trivs bra med att arbeta självständigt med stort ansvar och har förmåga att genom egna initiativ driva ditt arbete framåt. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroende i mötet med andra människor.

Tjänstebil erbjuds vid fast anställning.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Next med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se eller telefon 031-380 33 22.

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag