Tillsatta – Lediga tjänster Göteborg

Vill du kombinera ditt intresse för IT och digitaliseringslösningar med att skapa långsiktiga relationer och mervärde till dina kunder? Tillsammans med Next har du möjlighet att vara med på resan att digitalisera bygg- och entreprenadsektorn. Hos oss arbetar du med marknadsledande tjänster och erbjuds en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du främst att bearbeta bygg- och entreprenadföretag i regionen och presentera effektiva och tillväxtfrämjande systemlösningar som förenklar kundernas vardag. Vi bygger långsiktiga kundrelationer och agerar rådgivande mot våra kunder. Branschen är i stort behov av digitalisering och din roll blir att identifiera och förstå kundspecifika krav och behov samt demonstrera våra produkters användningsområden och på ett strukturerat sätt guida kunden. Kundbasen består av både av företag från ca 10 anställda och uppåt mot miljardföretag. Kunderna finns inom exempelvis byggservice, mark & anläggning, entreprenad samt installation. Variationen ställer krav på att du är flexibel och kan sätta dig in i verksamheternas unika behov.

Vi ser en hög efterfrågan på våra produkter och inledningsvis kommer du att ha en befintlig kundbas att utgå ifrån, samtidigt som du parallellt också bearbetar nya inkommande förfrågningar men även utgående bearbetning. Du arbetar till stor del självständigt men har ett starkt stöd internt från säljteam, säljchef samt även leveransavdelningen kring tekniska frågor.

Du kommer att arbeta i västra Sverige och bör räkna med en hel del dagsresor men även några längre resor vid behov.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett par års arbetserfarenhet från byggsektorn och därigenom förståelse för de utmaningar som finns kopplat till IT och digitaliseringsfrågor. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid branschkunskap samt inblick i befintliga IT-lösningar och dess processer.

Som person är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå dina och verksamhetens mål. Du trivs bra med att arbeta självständigt med stort ansvar och har förmåga att genom egna initiativ driva ditt arbete framåt. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroende i mötet med andra människor.

Tjänstebil erbjuds vid fast anställning.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Next med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se eller telefon 031-380 33 22.

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag