Låt oss få presentera våra fem nyanställningar under 2016!

NEXT fem nyanställningar under 2016

Karin Ahlberg

Nr 1. Karin Ahlberg, Systemutvecklare – Varför Next One Technology?

”En vän i utvecklingsteamet tipsade mig för drygt ett år sedan om tjänsten. För mig som systemutvecklare är det roligt och utmanande att jobba med en ny utvecklingsplattform.
Det är ett trevligt och inkluderande gäng med en stark produkt som vi är stolta över. Det finns en kultur av kundfokus och vilja att lösa problem. Allt det jag tycker är viktigt!
Det är kul och jag trivs jättebra!”

Magnus Nilsson, Teknikansvarig: Karin är en frisk fläkt med nya, intressanta erfarenheter och kunskaper. I grunden har hon ett stort intresse av att utveckla både produkten och sitt eget samt teamets arbetssätt. Det har hon visat genom att leverera eleganta produktlösningar, samtidigt som hon kommit med förbättringsförslag som visat på goda insikter i hur man gör saker på ett bra sätt. Håll i hatten, farten har höjts på utvecklingsavdelningen!


Adam Nordenjack

Nr 2. Adam Nordenjack, Säljare – Varför Next One Technology?

”Ny teknik, innovationer och en förenkling i vardagen har alltid fascinerat mig. Hela mitt yrkesliv har bestått utav sälj och där det uteslutande målet varit att skapa glädje, varaktiga relationer och framförallt göra kunden nöjd.
Den positiva energi som uppstår när NEXT presenteras, nischad och anpassad för just den branschen är den bästa formen av lyckorus, att sedan se hur bolaget växer tillsammans med NEXT är som grädden på moset.
Att få delta och påverka ovanstående i kombination med ett nystartat bolag med en enorm kompetens så blev det hela ett självklart val. Det här är det rätta för mig!”

Anders Jacobsson, ansvarig Sälj & Affärsutveckling: På en närmast exploderande säljavdelning är det väldigt, väldigt många bollar i luften varje dag. Det är presentationer och kundmöten som ska planeras och följas upp. Det är nya kunder att kontakta, resor att planera, offerter som ska plockas fram, och det är avtal som ska hanteras mer formellt. Adam hjälper oss med allt detta, och han gör det med en stor portion positiv och ungdomlig entusiasm. På kort tid har han blivit en ovärderlig kugge i arbetet att se till att inga bollar ramlar mellan stolarna. Precis vad vi gamla stötar behöver!


Andreas Samuelsson

Nr 3. Andreas Samuelsson, Applikationskonsult – Varför Next One Technology?

”Att få vara med i ett ungt framgångsrikt företag med en ljus framtid lät spännande. Jag vill vara del av en grupp som drivs av utveckling och en ledning som verkligen brinner för det de gör. Här känner jag att jag kommit rätt!
Jag har en bakgrund inom ekonomi och IT, så att få kombinera mina tidigare erfarenheter och applicera dem här är verkligen jätteroligt. Mitt engagemang är stort vid varje kundimplementation för att underlätta kundens arbete och att se slutresultatet är helt fantastiskt. Här får jag ett stort ansvar och känner att jag kan växa i rollen som applikationskonsult.”

Lotten Tholander, VD: Andreas bakgrund med kunskap om redovisningsekonomi och affärssystem är ett mycket bra komplement till vår bygg/entreprenadkunskap, då integration mellan NEXT och ekonomisystemet är en viktig del hos våra kunder. Under hösten har han visat att han snabbt kan sätta sig in i våra kunders verksamheter och ansvarar redan för flera egna kundprojekt!


Helena Lönnborg

Nr 4. Helena Lönnborg, Supportansvarig & Administratör – Varför Next One Technology?

”När möjligheten dök upp att få bli supportansvarig var det inget jag tvekade på. Variationen i arbetet med många bollar i luften och att få hjälpa våra kunder är något jag brinner för.
Efter 16 år inom byggbranschen hoppas jag kunna dela med mig av min erfarenhet.
Teamet har tagit emot mig på bästa sätt och här finns inga hinder bara möjligheter!”

Lotten Tholander,VD: Helena tar ansvaret för vår support och vår interna administration. Med en bakgrund inom el-, klimat- och rörinstallationsbranschen har hon en bra grundförståelse för våra kunders verksamheter, vilket kommer väl till pass inom supporten. På kort tid har hon visat att, med sin förmåga att planera, följa upp och hålla ordning på många aktiviteter samtidigt, sitter rollen ”som handen i handsken”. Hon är redan den på kontoret som har koll på läget!


Magnus LordNr 5. Magnus Lord, Applikationskonsult & Ekonomiexpert – Varför Next One Technology?

”Sedan jag började arbeta efter min ekonomiutbildning har jag alltid intresserat mej för ekonomi i kombination med datasystem och hur man kan effektivisera arbetet genom att ta hjälp av bra programvaror. Jag har i alla mina tjänster alltid strävat efter ständiga förbättringar i arbetssätt med systemstöd. Jag har följt Next One Technology sedan det startade och vet att systemet ger ett fantastiskt stöd för både ekonomiavdelningen och projektledaren ute i produktionen. Jag känner många inom företaget sedan lång tid tillbaka och vet att det är en stor framåtanda inom företaget med mycket energi och det är något som passar mej väldigt bra.”

Lotten Tholander, VD: Med stöd av Magnus långa och gedigna erfarenhet inom både redovisning/ekonomi och systemlösningar har vi nu mycket goda möjligheter att genomföra analyser och ta oss an kunder med komplexare ekonomiska frågeställningar i förhållande till NEXT. En ekonomiexpert med ena foten i produktion är ett mycket bra komplement till ett i övrigt mycket kompetent gäng!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag