Kvartalets företag i Linköping

Kvartalets företag i Linköping

Diplom tilldelas
NORDISKA ENTREPRENADSYSTEM AB
För utmärkelsen
KVARTALETS FÖRETAG I LINKÖPING
Kvartal 3 2017

Motivering
Next One Technology AB är ett innovativt bolag med kunden i fokus. De levererar ett användarvänligt system som passar alla bolag inom byggbranschen. Anders Jacobsson har lyckats hitta en målgrupp, som idag inte får ut sin fulla potential utifrån sin affär och anpassat sitt system NEXT till att höja lönsamheten hos sina kunder. Vem som helst kan använda systemet oavsett datorvana. Detta har medfört att Nordiska Entreprenadssystem AB visar både vinst och tillväxt, samt att de kunder som använder systemet NEXT ökar sin lönsamhet. Tack vare tillväxten har även personalstyrkan ökat kraftigt, vilket skapar skatteintäkter till Linköping. Beroende på detta vill Framgångsrika Linköpings jury tilldela Anders Jacobsson och Next One Technology AB utmärkelsen kvartalets företag.

Undertecknat
Lars-Göran Torpheimer / Olof Braaf / Anders Mäki / Jessica Steén

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag