Kast papiret – ta sjekklistene med deg på mobilen

Sjekklister er ryggraden i byggebransjen. Fra vernerunder til KS, det er mange krav som skal oppfylles, og mange bokser som skal hukes av. Det kan være vanskelig å holde styr på alle de ulike papirene man skal ha med seg ute på byggeplassen, og alt skal samles og loggføres underveis mens man går sin befaringsrunde.

I tillegg kan det ofte være tungvint å dra med seg sjekklister i papirform ut på byggeplassen. Du går med penn og papir, skriver inn for hånd, og tar bilder med mobilen ved siden av. Papiret tåler ikke vær og vind, bildene du tar må sendes på mail eller lastes opp forskjellige steder, og verst av alt må du likevel plotte alt inn på PC senere, og i tillegg finne alle bildene du tok på runden din. Dette tar tid, og tid er penger.

Next Field tilbyr en enkel løsning; FORMS og FORMS Pro. Du kan ha sjekklistene dine digialt, enkelt tilgjengelig på telefonen – og i samme app som du går befaringene dine.

FORMS og FORMS Pro er tilleggsfunksjoner til befaringsverktøyet Next Field Field.

Så hva er egentlig forskjellen på FORMS sin grunnpakke og Pro-versjonen?

FORMS Standard

FORMS Standard er helt enkelt papirblokken, flyttet over på mobilen din. Det er designet slik at man kjenner igjen listene sine, og at man da kan fort plukke opp arbeidet sitt på den digitale flaten. Hver sjekkliste kan åpnes i sitt tilhørende prosjekt, og er tilgjengelig for alle i bedriften din. Bilder kan også lastes opp i listen eller protokollen man bruker, slik at alt blir knyttet til den runden man går. Til slutt kan man signere og hente ut PDF som inneholder all informasjon du har fylt ut.

Man bestiller sjekklister tilpasset sin bedrift fra Next Field. Man får da digitalisert listene man bruker i dag, og eksperthjelp til å tilpasse listene din nye  digitale hverdag.

Enkelt og effektivt er nøkkelordene her.

FORMS Pro

Pro er den oppgraderte versjonen av FORMS Standard. Ikke bare får du standardlistene og mulighet til å legge til sjekklister enkelt på mobilen – du får også tilgang til det kraftige Forms Builder-programmet.

Du kan da lage dine egne sjekklister, og tilpasse nøyaktig de behovene du og din bedrift har. Forms Builder er også designet med fokus på enkel bruk med drag & drop-funksjonalitet.

Du velger selv når de skal bli tilgjengelige for dine kollegaer, og du kan når som helst oppdatere dem ved behov. I tillegg får du tilgang til eksperthjelp fra Next Field-teamet til en lavere kostnad enn med vanlig Forms.

Trenger du en spesialtilpasset KS-liste for stillas eller grøftearbeid? Overleveringsprotokoll eller prosjektspesifikk avviksmelding? Du kan lage den helt selv, og sikre at den blir nøyaktig etter dine spesifikasjoner.

Med andre ord får du enda mer kontroll og frihet når du benytter deg av Forms Pro.’

Med i Next Field FORMS Pro får du også tilgang til 7 standardlister helt gratis;

  • Avviksmelding
  • Endringsmelding
  • Vernerunde
  • Overtakelsesprotokoll
  • Kontroll av stillas
  • RUH
  • SJA

Byggebransjen digitaliseres, så hvorfor ikke digitalisere sjekklistene også?

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag