Enkel tidrapportering inom bygg – och andra funktioner du och dina kollegor inte längre kan vara utan

Tidrapportering inom bygg och övrig återrapportering är det den post som många byggbolag lägger mest administrativ tid på. Genom att sköta tidrapporteringen med NEXT kan du minska administrationen för dina projekt, förbättra återrapporteringen inifrån fält och få full överblick över dina projekt. Mindre timmar vid rapporteringssystemet ger dig mer tid till nya jobb och att förbättra dina marginaler.

1. Rätt tidrapportering inom bygg ger mindre administration

Alla som arbetar inom byggbranschen vet hur många bollar du måste kunna hantera samtidigt och hur svårt det kan vara att få tid till rätt saker – speciellt när rapporter och annat administrativt ständigt kommer emellan. Att enkelt och snabbt kunna få in och sammanställa korrekt återrapportering är därför avgörande för att kunna nå lönsamhet och kunna frigöra tid för rätt saker. Att ständigt behöva tjata om tidslappar, rätta oläsliga rapporter och manuellt registrera lön och fakturering är frustrerande – men det slipper du med NEXT och kan istället lägga den tiden på nya kunder, svara på anbud och att öka dina marginaler.

2. Leverantörsfakturering som ger ständig koll

Leverantörsfakturor och tidsredovisning kan vara ett ständigt gissel för de flesta bygg- och entreprenad. Ofta jobbar du med många olika leverantörer och behöver informationen på projekt- eller arbetsordernivå. Dessutom har du ofta olika påslag beroende på leverantör eller konto och många beställare har höga krav på att du ska kunna specificera vad det är du tar betalt för. Med NEXT kan dina kollegor och andra hantverkare attestera sina leverantörsfakturor direkt när de kommer in, och du får full kontroll på vad som har gått åt – ner på detaljnivå. Det gör att du kan fakturera dina kunder veckovis, eller till och med dagligen, och behöver inte vänta eller hålla på din fakturering. Det är enkelt att registrera allt allt från resor, foton, ÄTA, dagboksnoteringar, plock från bilen till lån av utrustning. Dina kollegor kan rapportera direkt från fält vilket gör att du inte missar något fakturerbart material, utan har ständig koll på varje skruv och mutter som gått åt i projektet. Den lättanvända mobilklienten i NEXT ger möjlighet att betalt av dina kunder för varje minut ni arbetat – och både timmar, utrustning och annat som ska belastas projektet uppdateras i realtid. Du får helt enkelt lika bra överblick på kontoret som ute i fält och kan sedan enkelt omvandla den informationen till faktura- och löneunderlag – med bara några klick.

3. All information på samma ställe

Med NEXT slipper du spridd projektinformation och samlar allt på samma ställe. Med 25 års branscherfarenhet och med över 2 400 kunder har vi sett att en av de mest tidskrävande utmaningarna i ett byggprojekt är att informationen ligger spridd på för många olika ställen. Kanske använder ni idag olika kanaler för återrapportering – som Drive, Dropbox, papper och penna, egna Excel-kalkyler eller något annat? NEXT samlar allt på ett ställe och integrerar enkelt med era nuvarande system, men hjälper också till att effektivisera informationsinhämtningen och bygga processer i molnet för att följa upp projekten – så att ni alltid kan vara trygga med att ingen information går förlorad – oavsett vad som händer.

Tidrapportering inom bygg med NEXT projekthanteringsverktyg ger dig:

  • Minskad tid för administration och enkel tid- och återrapportering
  • Högre lönsamhet
  • Bättre marginaler
  • Mer tid att lägga på rätt saker
  • All projektinformation på samma ställe
  • Ett affärssystem utan bindningstid
  • För både det lilla företaget och det stora miljardbolaget

Är du nyfiken på systemet? Vi erbjuder också kostnadsfri demo, där du får möjlighet att känna på hur systemet fungerar utan några förbindelser helt anpassat utifrån din verksamhet. Kontakta oss här så ringer vi upp dig

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag