Digital tidrapportering ger dig tid över till annat

Genom att använda Nexts Projects digitala tidrapportering får du betalt för varje minut. Tiden skickas direkt till lönesystemet men hamnar också som en kostnad på projektet – i realtid. Håll koll på dina projekt var du än befinner dig. Låt oss fördjupa oss!

För oss är det viktigt att minska den administrativa belastningen i din vardag och utvecklar dagligen våra tjänster för att underlätta för dig som kund. Något som redan är och länge har varit en självklarhet för oss, är att tidrapporteringen ska fungera felfritt. Med felfritt menar vi att det ska gå snabbt, enkelt och effektivt. Varje år läggs mycket tid på att hantera timmar och tidrapportering. Med hjälp av vår lättanvända mobilklient minskar du markant den administrativa belastningen.

Digital tidrapportering med Next Project – via mobilen eller surfplattan

 • Rapportera din arbetsdag direkt från fält
 • Alla inblandade i projektet registrerar sin tid, via mobiltelefonen, surfplattan eller datorn
 • Du kan välja att prata in dina dagboksanteckningar, kopiera händelser från förgående dag eller använda personliga snabbval
 • Det ger smidiga samarbeten utan några hinder
 • Lätt att ändra sig om det inte riktigt blev som man tänkt sig
 • Du missar inte att ta betalt för några timmar
 • Du ser enkelt summeringen både per dag och per vecka samt närvaro och frånvaro
 • Vi integrerar vår plattform till dina affärs- och lönesystem

Dokumentera din arbetsdag på en minut

Den kanske mest användbara funktionen i Next Projects tidrapportering är dokumentationen. Att kunna rapportera sin arbetsdag direkt från fält gör det smidigt både för medarbetare som utför arbetet och för beställaren. Medarbetarna känner frihet samtidigt som man kan se timme för timme vad som har gjorts på bygget. Detta leder i sin tur till att du kan koncentrera dig på att driva projekten framåt – i stället för att jaga in tid och material.

Den som sitter på bevisen är den som vinner tvisten

Utan digital tidrapportering kan man lätt glömma bort vad man har gjort och man kanske behöver ringa runt och störa folk i onödan. Med Next Projects tidrapporteringssystem kan du i stället dela med dig utav tagna foton direkt i portalen (via mobilen såklart) och låta beställare ta del av din arbetsdag, vilket gör att alla sparar tid. Det går enkelt att visa att man till exempel har städat efter sig vid avslutat arbete, att det inte har blivit någon åverkan på marken eller andra komplikationer som kan ha uppstått. Det betyder kort och gott att du inte behöver betala för något som någon annan har gjort. Det går också att visa vilket klockslag man har påbörjat arbetet och påvisa vilka timmar man har varit ute på fält och arbetat.

Digital tidrapportering

En mer komplett åter-rapportering skapar snabbt marginalförbättring på era projekt. Element som kan kontrolleras i funktionen är:

 • Arbetstid
 • Eventuell övertid
 • ÄTA
 • Resor med servicebil
 • Privata resor
 • Traktamente
 • Dagsboksnotering
 • Foton
 • Egna maskiner
 • Eget material
 • Plock från eget lager
 • Plock från servicebil

Vad ska man tänka på när man väljer system för digital tidrapportering?

Fundera på vilket behov du och ditt företag har. Hur många användare ska kunna använda systemet? En fördel för er kanske kan vara att man kan tidsredovisa med röststyrning för att det ska gå snabbt och enkelt. Kanske det viktigaste av allt, att tiden redovisas direkt mot ert lönesystem, vilket gör att du slipper mycket manuellt arbete, som dessutom kanske lätt blir fel. Finns det andra fördelar och nackdelar?

Vill du veta hur vi kan effektivera din tidrapportering? Kontakta oss nu!

Skräddarsydd för byggbranschen

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra referenser och ta del av fördelarna med Next.

Aerial view industrial outdoor storage

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

JKN ville ta ett helhetsgrepp på sin administration och samla allt på ett ställe. Företaget behövde en digital hantering som de kunde använda både inne på kontoret, på datorn och ute i fält på mobilen eller på en padda.

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

I hjärtat av Oppegård kommun, söder om Oslo, växer ett nytt kvarter fram på Myrvoll station, där JM leder uppförandet av 480 lägenheter och 150 radhus fram till 2024. I detta omfattande projekt har Huseyin Yarar, projektingenjör hos JM, revolutionerat säkerhets- och kvalitetsarbetet med hjälp av Next Field

Interior construction site view

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Kvalitetssäkringsdokumentation spelar en viktig roll i en byggorganisations dagliga verksamhet. Genom att minska antalet överflödiga och tidskrävande administrativa uppgifter och effektivisera processer kan organisationer fokusera på sina kunder, medarbetare och projekt – inte på tidskrävande administration.

Man using laptop seriously

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

När Stockholm Luftkompetens ville hitta ett nytt och bättre projektverktyg för byggbranschen vände de sig till sitt nätverk. En VD på ett liknande bolag hade lägligt nog satt en resurs på att utvärdera olika projekthanteringssystem och Stockholm Luftkompetens tog hjälp av deras kunskap – där valet föll på Next Project.

Workers consulting laptop at site

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Mer tid stod på önskelistan när Sandbäckens började se sig om efter ett nytt projekthanteringsverktyg. Även om det tidigare systemet fungerat, behövde medarbetarnas vardag förenklas ytterligare för att kunna lägga tiden där den bäst behövdes. Sandbäckens använder numera sina timmar på ett mycket smidigare sätt.

Lindstams Bygg company logo

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Sedan Lindstams Bygg började använda Next Project som projektverktyg för tre och ett halvt år sedan har struktur och ordning blivit vardag. Att kunna samla all återrapportering och information på ett och samma ställe har verkligen gjort skillnad.

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag