Byggplanen – en del av Nextportföljen, nu ändrar vi namn till Next Planning

Nu lanserar vi vårt nya BI-verktyg, skräddarsytt för byggbranschen – Next Insights. Ett verktyg som automatiskt samlar in data från alla dina projekt i realtid. Vi har skapat färdiga dashboards som visar exakt de KPI:er som behövs för att du ska kunna få ekonomisk kontroll över dina projekt. Dessutom presenterar Next Insights datan på ett visuellt tilltalande sätt och ger dig en sammanhängande bild över din projektekonomi.

Genom att använda olika vyer kan du analysera enskilda projekt i djupare detalj. Men du kan också få en översikt över hela projektportföljer. Det hjälper dig att fatta klokare ekonomiska beslut, vidta nödvändiga åtgärder och upptäcka förbättringspotential. Förbättringar som annars brukar vara svåra att upptäcka. Hoppa på tåget och förbättra din leveranskapacitet och lönsamhet!

Under slutet av 2021 förvärvade Next bolaget Byggplanen som på kort tid har etablerat en stor kundbas i Sverige. Sedan förvärvet har tillväxttakten ökat ytterligare och intresset växer för varje dag. För kunder i Next Project innebär förvärvet att ett professionellt planeringsverktyg nu erbjuds som en ordinarie modul. Byggplanen fungerar som ett snabbt och kraftfullt verktyg för entreprenörer, konsulter och byggherrar, både i form av en stand-alone produkt eller i integrerad form i Next Project.

Vi blev en del av Next familjen under hösten 2021 framför allt för att vi såg att produkterna kompletterade varandra så pass bra. Dessutom riktar vi oss mot samma kundgrupp – så ett samarbete med Next var ett naturligt steg i att bygga byggbranschens snabbaste och enklaste tidsplanering. Under försommaren 2022  släppte vi första integrationen mellan Next Project och Byggplanenoch i samband med detta bytte Byggplanen namn till till Next Planning. Next Planning. Nu har vi tagit steget in i UK och avser att fortsätta tillväxtresan i både Norden och i Europa.
säger Johnny Wulcan grundare av Byggplanen.

För dig som befintlig kund till Byggplanen innebär förändringen att Byggplanen.se från och med årsskiftet skickar sina besökare vidare till next-tech.com där du loggar in i verktyget på samma sätt som tidigare. I övrigt ingen skillnad förutom att produkten numera heter Next Planning.

Utöver Nexts uppköp av Byggplanen inkluderas också förvärv som svenska Byggsamordnaren och norska Checkd. Next som bolagsgrupp växer kraftigt och finns nu på plats på tre Sverigekontor, i Stockholm, Göteborg och Linköping samt i Oslo, Norge och Hanoi, Vietnam.

Under 2022 etablerade Next närvaro i England, där Next Planning blir en av de första produkterna som lanseras.

Läs vad våra kunder säger

Upptäck hur Next revolutionerar din projektledning – läs våra vittnesmål och dra nytta av fördelarna med Next.

Mycket av informationen var i huvudet – Så fick JKN ordning på alla papper!

Torpheimer group

Claes Tonström, Senior consultant for the Torpheimer group

Next Field hjälper JM Norge att snabbare hantera avvikelser

Hur FK Group sparar tid och ändå skapar den bästa kvalitetsdokumentationen

Next Project överst på listan när Stockholm Luftkompetens valde projektverktyg

Så fick Sandbäckens mer tid och mindre administration

Struktur och ordning för Lindstams Bygg med nytt projektverktyg anpassat för bygg

Vårt team finns här för att hjälpa dig

Boka en demo med en av våra experter och låt oss visa dig hur dig Next kan hjälpa ditt företag